Tudjon meg többet rólunk

A Bata András faiskolája 1970 óta, immár több mint 40 éve, gyümölcsfaoltványokkal, valamint rózsatövek hajtásával és kereskedelmével foglalkozó, generációról generációra öröklődő családi vállalkozás.

Az elmúlt 40 évben a faiskola egyre nagyobb növényválasztékkal, a legjobb minőség garantálásával állt az ügyfelek rendelkezésére, amely mára nemcsak a hazai, hanem számos elégedett külföldi partnerséget is eredményezett Európa-szerte, így német, francia és holland, lengyel, cseh, román, ukrán és horvát ügyfeleket is elégedett vásárlóink között tudhatunk.

A kiváló minőségű termékeinket, nemcsak a vonatkozó jogszabályok betartásával biztosítjuk, hanem kertészetünk speciálisabb regionális és lokális környezeti feltételeivel is garantáljuk, ami az átlagosnál szívósabb és nagyobb teherbírású, ellenállóbb növényeket eredményez.

Dél-Alföld, a hazai viszonylatban is szárazabb klimatikus adottságainak köszönhetően, megköveteli az alkalmazkodóképesebb hajtásokat, amelyek ezáltal hatékonyabban képesek adaptálódni az új környezetükben.

Faiskolánk közkedvelt gyümölcsfák és rózsafajták széles választékával áll rendelkezésére, amelyek kiváló tulajdonságú és minőségű fajtajelleget hordoznak. Többszáz növényfajtával várjuk szeretettel vásárlóinkat és viszonteladóinkat!

Bata András